Σχετικά

ΔΕΣ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ

Η Εταιρεία

Ύστερα από την από την επαφή μας με το χώρο της λιανικής , αλλά της χονδρικής πώλησης , για τουλάχιστον 12 χρόνια και πάντα  με την επιθυμία για κάτι δημιουργικό, θέλαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας . Ένα προϊόν χειροποίητο που αποτυπώνει την αισθητική μας αλλά και όλη μας τη φιλοσοφία . Είμαστε Ο Γιώργος και η Βάσια , η Βάσια και ο Γιώργος για να μην έχουμε παρεξηγήσεις !

Το brand δημιουργήθηκε επίσημα τον Απρίλιο του 2021  με έδρα την Ελλάδα. Ξεκινήσαμε σαν μια ιδέα εμπνευσμένοι από την αγάπη μας για προσωπικές δημιουργίες ,τις οποίες θα μπορούσαμε να χαρίσουμε σε άλλους ή να φοράμε εμείς οι ίδιοι ,ώστε να δημιουργούν όμορφα συναισθήματα.

Επηρεασμένοι από την εμπειρία μας στο χώρο και θέλοντας να διαφοροποιηθούμε από το κλασσικό μοτίβο σε τσάντες & αξεσουάρ, δίνοντας έτσι μια ώθηση σε ένα ελληνικό προϊόν, αποφασίσαμε να συνθέσουμε ένα προϊόν γεμάτο χρώμα, φτιαγμένο από ποιοτικά υλικά.

 

Το παρόν

Έχουμε λοιπόν δημιουργήσει το Des to TsaNtaki mou , μια μικρή επιχείρηση με χειροποίητα προϊόντα μόδας όπως, γυναικείες τσάντες, χειροποίητες τσάντες, τσαντάκια μέσης, υφασμάτινες τσάντες όλες χειροποίητες δημιουργίες   . Η ιδέα που είχε μπει στο μυαλό μας πλέον έχει πάρει μορφή και υπόσταση. Οι προδιαγραφές της δουλειάς μας παραμένουν ακριβώς ίδιες.

Κάθε τσάντα και αξεσουάρ κατασκευάζεται στο 100% στο εργαστήριο μας. Με προσωπική δουλειά αλλά και με τη βοήθεια των ανθρώπων που αγαπάμε να δουλεύουμε μαζί τους , προσπαθούμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητα χειροποίητα προϊόντα .Η επιλογή των υφασμάτων αλλά και των πρώτων υλών είναι μια συνεχής διαδικασία που δε σταματά . Η επιλογή των μοτίβων βασίζεται στις εικόνες μας από τα ταξίδια αλλά και στη φιλοσοφία μας για απλότητα και άνεση, εμπνευσμένη από πολλές κουλτούρες και την επιρροή τους.

Οι τσάντες έχουν δημιουργηθεί λοιπόν, με φροντίδα για τη λεπτομέρεια , συνδυάζοντας το σύγχρονο total look αλλά και με την ικανότητα μια γυναίκα να αισθάνεται άνετη κι όμορφη σε κάθε περίσταση. Δίνουμε προσοχή και έμφαση στις ανάγκες και στις επιθυμίες των πελατών προσφέροντας χειροποίητες τσάντες και χειροποίητα αξεσουάρ κατάλληλα για κάθε ώρα της ημέρας. Δημιουργίες που θα μας ταξιδεύουν και θα έχουν κάτι να πουν δημιουργώντας μια ανάμνηση. Ιδιαίτερες τσάντες & αξεσουάρ που θα μπορείς να τα προσφέρεις δώρο και να αντικρίζεις τη χαρά στο βλέμμα του άλλου.

 

Το Μέλλον

Το Des to tsantaki mou  είναι ένα όνομα με μεταφορική σημασία .Μέσα από ένα προϊόν λοιπόν, θέλουμε να δεις τη ζωή με άλλο μάτι .

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε έτσι όπως το ξεκινήσαμε , με αγάπη κι ενθουσιασμό. Συνεχίζοντας να δοκιμάσουμε νέα υλικά και νέους τρόπους και να διατηρούμε την ποιότητα στην κορυφή. Η δραστηριότητα μας να επεκταθεί σε πολλά σημεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού με βασική προϋπόθεση να διατηρηθούν οι αξίες της εταιρείας.

Επιθυμία μας είναι να επιδιώκουμε και να αναζητούμε την αλλαγή για την επίτευξη των στόχων μόνο μέσα από τις αξίες και τα ιδανικά που έχουμε σαν άνθρωποι.

Το όραμα μας για το μέλλον μεγαλώνει μέσα από τη δημιουργία νέων προϊόντων ,  τη μετάδοση της φιλοσοφίας μας αλλά και το αποτύπωμά μας στην κοινωνία.

Η ανάγκη προσαρμογής μας σε ένα βιώσιμο τρόπο κατανάλωσης και παραγωγής είναι κάτι που ακολουθούμε ως τρόπο ζωής αλλά και βασικό μέλημα μας για το μέλλον. Η βιώσιμη κατανάλωση θέλουμε να παραμείνει βασική προτεραιότητά μας με την αξιοποίηση όλων των φυσικών πόρων και τη μείωση εκπομπών αερίου .Οι παραγωγικές μας διαδικασίες εστιάζουν στην μείωση των επιπτώσεων.

Το σχέδιο παραγωγής μας για το μέλλον αποσκοπεί στη βελτίωση των συνολικών περιβαλλοντικών επιδόσεων των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Σ έναν χώρο που επιτάσσει όλο και περισσότερη κατανάλωση , ο σχεδιασμός των προϊόντων μας αλλά και η μακροχρόνια χρήση τους θέλουμε να γίνει ένα μικρό λιθαράκι για μια πράσινη αγορά, για μια πιο λιτή και καθαρή παραγωγή.

Θέλουμε λοιπόν, να συνDESουμε  την αγάπη μας για δημιουργία , την αγάπη μας για τη μόδα, τα πιστεύω μας μ ένα προϊόν που θα προσδίδει χαρά  αλλά και θα είναι ένα έναυσμα για ένα καλύτερο & ένα βιώσιμο μέλλον.

                                                                                 ΕΜΠΝΕΥΣΗ 

Οι καθημερινές εικόνες και τα χρώματα , η φύση και η θάλασσα, είναι η έμπνευσή μας για τη κάθε ξεχωριστή δημιουργία μας. Τα ταξίδια και οι αναμνήσεις ,τα πράγματα που αγαπάμε είναι το έναυσμα για την επιλογή των υφασμάτων και των πρώτων υλών.  Κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό και έχει δημιουργηθεί με απλότητα , αγάπη και μεράκι.

Θέλουμε λοιπόν να «deis» μέσα από τα μάτια μας και να « deseis » όλες τις μοναδικές εικόνες και στιγμές μέσα από την επιλογή ενός χειροποίητου προϊόντος, που θα σε συντροφεύσει  στις πιο όμορφες στιγμές σου .

Ώστε να γίνει η έμπνευσή σου για τη δική σου ιστορία. 

let’s talk

Από εδώ θα λύσουμε όλες τις απορίες σου…

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.