Όροι Πώλησης

1. Παραγγελία

1.1 Γενικά

Οι παρόντες Όροι Πώλησης αποτελούν την συνολική συμφωνία (σύμβαση) ανάμεσα στον πελάτη (εφεξής καλούμενο ως «Χρήστης» ή «Πελάτης») και την Εταιρεία με την επωνυμία «ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΤΙΤΛΟ DES TO TSANTAKI MOU»(“Εταιρεία”).

Οι Όροι Πώλησης διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το σύνολο των ευρωπαϊκών και εθνικών νόμων περί προστασίας των καταναλωτών και του ηλεκτρονικού εμπορίου, των κανόνων, των κανονισμών, των οδηγιών, των κανονιστικών απαιτήσεων και εγκρίσεων, των κωδίκων δεοντολογίας συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, του Π.Δ. 131/2003 (μεταφορά της Οδηγίας 2000/31 για το ηλεκτρονικό εμπόριο), της Οδηγίας 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, της Οδηγίας 2013/11/ΕΕ για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, του Κανονισμού 524/2013 για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, των διατάξεων του Αστικού Κώδικα περί πώλησης (ΑΚ 513 επ.) καθώς και του Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το ηλεκτρονικό εμπόριο («Εφαρμοστέοι Νόμοι»). Αντίγραφο του Κώδικα Δεοντολογίας είναι προσβάσιμο εδώ: (http://www.greekecommerce.gr/gr/kwdikas-deontologias)

1.2 Παραγγελία Προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας

Η υποβολή παραγγελίας μέσω της Ιστοσελίδας συνιστά ηλεκτρονική δήλωση βουλήσεως απευθυνόμενη στην Εταιρεία για να αγοράσει ο Χρήστης συγκεκριμένο προϊόν (ή προϊόντα), τα οποία παρατίθενται στην Ιστοσελίδα. Όταν τοποθετείται μια παραγγελία για την αγορά ενός προϊόντος από την Εταιρεία, θα αποστέλλεται στον Χρήστη μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (sales@destotsantakimou.gr) που επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας του και περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας. Το E-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας αναγράφει την ημερομηνία παραλαβής του αιτήματός του Χρήστη και επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας του, δίχως να συνιστά αποδοχή αυτής. Με την υποβολή της παραγγελίας ο χρήστης αναγνωρίζει ότι έχει υποχρέωση πληρωμής του προϊόντος που παραγγέλνει, με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια. Στη συνέχεια θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας του και το χρόνο αποστολής του προϊόντος. Η σύναψη της σύμβασης πώλησης για ένα προϊόν που παραγγέλλει ο Χρήστης, ολοκληρώνεται, όταν του αποσταλεί το προϊόν και η επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή του προϊόντος. Η σύμβασή πώλησης συνάπτεται με την Εταιρεία.
Το τιμολόγιο/απόδειξη αγοράς αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον Χρήστη στο email που θα δηλώσει και παραδίδεται κατά τη παράδοση του προϊόντος. Η παραγγελία και αγορά προϊόντων μέσω Ιστοσελίδας συνιστά «σύμβαση από απόσταση» σύμφωνα με τους ορισμούς του Ν. 2251/1994 και διέπεται από τις σχετικές διατάξεις του εν λόγω νόμου.

1.3 Τηλεφωνική Παραγγελία

Η υποβολή παραγγελίας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, με επικοινωνία με εκπρόσωπό της Εταιρείας στο τηλέφωνο 6938780901 Το τιμολόγιο/απόδειξη αγοράς παραδίδεται στον Χρήστη κατά τη παράδοση του προϊόντος, εκτός αν ο χρήστης ζητήσει να του αποσταλεί και ηλεκτρονικά σε μορφή .pdf στο email που θα δηλώσει.
Η τηλεφωνική παραγγελία προϊόντων, συνιστά «σύμβαση από απόσταση» σύμφωνα με τους ορισμούς του Ν. 2251/1994 και διέπεται από τις σχετικές διατάξεις του εν λόγω νόμου.

Πολιτική επιστροφών – Αλλαγές

1.Τροποποίηση και ακύρωση παραγγελίας:

Θα πρέπει να πραγματοποιείται άμεσα εντός 24 ωρών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της αποστολής της. Επικοινωνία με email και θέμα « Τροποποίηση- Ακύρωση παραγγελίας» ή τηλεφωνικά στον παρακάτω αριθμό επικοινωνίας

2. Πολιτική επιστροφών

Αλλαγή προϊόντων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους υγιεινής τα σκουλαρίκια και τα αξεσουάρ μαλλιών ΔΕΝ επιστρέφονται.

 • Σε περίπτωση ωστόσο που επιθυμείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντων της παραγγελίας σας , ισχύουν τα εξής:

 • Χρειάζεται να μας ενημερώσετε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 • Η αλλαγή του προϊόντος γίνεται με τη διαδικασία της ανταλλαγής : δίνετε το προϊόν της επιστροφής στον courier και παραλαμβάνετε το νέο ( το ποσό της αλλαγής πρέπει να είναι ίσο ή μεγαλύτερο του αρχικού ποσού της παραγγελίας σας. Η συνεννόηση ανταλλαγής & δρομολόγηση της νέας παραγγελίας γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω email sales@destotsantakimou.gr).
 • Το κόστος των εξόδων της αλλαγής επιβαρύνει εσάς.

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα εξής :

 • Ενημέρωση εντός 48 ωρών ( με αποστολή email με θέμα « ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ» ή τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας ). Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποίειται εντός 5 εργάσιμων ημέρων.
 • Η αποστολή των προϊόντων επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε courier της επιλογής σας με δική σας χρέωση , ακόμη κι εάν η αρχική αποστολή είχε γίνει δωρεάν.
 • Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Τα έξοδα της αρχικής παραγγελίας ΔΕΝ επιστρέφονται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: το προϊόν βρίσκεται στη δική σας ευθύνη μέχρι να παραδοθεί σε εμάς. Επομένως , θα πρέπει να παραδοθεί στην αρχική μορφή που το παραλάβετε, δηλαδή να μην έχουν αφαιρεθεί ειδικές σημάνσεις κάρτες, ετικέτες καθώς επίσης και συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε και σας δυσκολέψει.

Αποστολή Προϊόντων

Όλες οι αποστολές των προϊόντων μας γίνεται με ταχυδρομική εταιρεία και παραδίδονται στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα .

Έξοδα μεταφοράς:

Για παραγγελίες (σε Ελλάδα) η αποστολή άνω των 79€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,50€ .

Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος είναι 6.ΔΩΡΕΑΝ άνω των 150€.

Παράδοση προϊόντων:

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας διαφέρει ανάλογα τον τόπο προορισμού, αναλυτικά:

 • Εντός Αττικής παράδοση μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών.
 • Για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα παράδοση πραγματοποιείται μεταξύ 1-4 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας , αναφέροντας το πρόβλημα , ώστε να το επιλύσουμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν απουσιάζετε αρκετές ώρες από το σπίτι μπορείτε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή το κοντινότερο υποκατάστημα της ACS ή της ΕΛΤΑ courier της περιοχής σας ώστε να το παραλάβετε από εκεί , το οποίο θα παραμείνει για 7 ημέρες. Διαφορετικά επιλέγετε BOX NOW (εφόσον υπάρχει η επιλογή αυτή στην περιοχή σας) και παραλαμβάνετε από το κοντινότερό σας σημείο. Σε περίπτωση που δηλώσετε τη διεύθυνση κατοικίας σας η εταιρεία μεταφορών κάνει μία προσπάθεια παράδοσης στο χώρο που έχετε δηλώσει τη διεύθυνση για να αποσταλεί η παραγγελία, μεταξύ των ωρών 09:00-17:00 (χωρίς προειδοποιητικό μήνυμα). Εάν δεν σας βρουν σας στέλνουν μήνυμα ή σας καλούν στο αναφερόμενο αριθμό επικοινωνίας που έχετε δηλώσει και δρομολογείτε ξανά τη παράδοση για την επόμενη μέρα .

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας .
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω email η επικοινωνία μαζί σας, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας είτε σε σχέση με το προϊόν , είτε σε σχέση με την πληρωμή του.

Τρόποι Πληρωμής

 • Πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

 • Paypal:

Μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας pay pal.

 • Τραπεζική κατάθεση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR8301720110005011078624167

TΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
IBAN: GR4202603670000340200383116

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR1701101650000016563009527

Μετά την κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό παρακαλόυμε να μας αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης στο παρακάτω email

Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με email (sales@destotsantakimou.gr). Εάν η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 48ωρών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

 • Αντικαταβολή

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας με τη μέθοδο της αντικαταβολής, εξοφλείτε κατά την παράδοση στο courier με μετρητά και το κόστος αυτής εντός Ελλάδος είναι 3,00€

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.